Micsoda rohadt szerencse! Riasztó pillanatok, amikor az emberek nem voltak annyira szerencsések

Az alábbi képek tökéletes időzítéssel készültek. Mindegyik fotóalanyról készült kép a megfelelő pillanatban készült, ami után valami kellemetlenség is érte egyből. Csak remélhetjük, hogy a képeket készítők a kattintás után odamentek segíteni. Sokszor azonban a legrosszabb pillanataink alkotják a legjobb történeteket. Készítse mindenki az ujjait ehhez az őrült listához és görgesse végig. Reméljük, hogy a mi reflexeink jobbak mint a fotókon szereplőké.

Itt van anya

Anyukád nem tévesztene szem elől. Túl értékes vagy. Így hát amíg a kertben játszol, ő 1 méterre leül tőled a hintába. Közben kicsit cseverészik is.

A kép Jukeboxsommelier / Reddit jóvoltából

És az élet úgy, mint minden más, megtalálja a módját, hogy a sárba taszítson. Kár, hogy anyu félrenézett. De legyünk őszinték: ha látja is időben, hogy mi történik, akkor is messze van ahhoz, hogy segítsen.

Szerencsére a pázsit puhának tűnik!

A legjobb hely

Lelkes sportrajongóként előre le kell foglalni a bérletet a szezonra. Szinte az összes stadionlátogatóval megküzdött, hogy megszerezze az utolsó helyet. Ami persze féláras volt…

Kép a Girolski06 / Reddit jóvoltából

A cégnek profitot kell termelnie. A kilátás egyharmadát kapta. Állhatna is, de egy teljes szezonon át? Legközelebb talán visz magával egy összehajtogatható széket.

Hiányzó orr

A fájdalom mértéke sok tényezőtől függ: sebességtől, intenzitástól, becsapódás mértékétől. Körülbelül 80 módja van a frizbi eldobásának, de ez nincs közte.

Kép a Pitline810 / Reddit jóvoltából

Ha mi lettünk volna ott, mi az orrunkat dörzsölnénk és ellenőriznénk a sikerünket. Remélhetőleg nincs vérfolt sehol, amikor a frizbi már a levegőt szeli át…

Kívánság

Ez a pár meg akarta lepni kamasz fiát. De mielőtt még elfújta volna a gyertyákat, megkapta a születésnapi kívánságát.

Kép a Reddit jóvoltából

Mert valóban: ki akar időt tölteni a szülőkkel a születésnapjukon? Ahogy öregedsz, ezek a képek egyre terhesebbek lesznek számodra. A kötelező ölelések, csókok és a megszokott taps.

Ne forgasd!

Van egy íratlan szabály: ha parókát viselsz, soha ne végezz pörgő mozgást. A paróka arra való, hogy jól nézz ki, nem durva játékra, táncra vagy egyszerű pörgetésekre.

Kép a Pinterest jóvoltából

Legközelebb majd belefonja a saját hajába és akkor nem kell több ember előtt megalázó pillanatot elviselnie és nem is lesz mit dokumentálni a jövő nemzedékének.

Rajongó

Ez a gyerek egy kisebb balesetet szenvedett amikor észrevette kedvenc focistáját.

Kép az Egyiptian Streets jóvoltából

Habozás nélkül, vakon elkezdett végigszaladni az utcán. Nem sikerült időben megállnia, megcsúszott és belerohant egy lámpaoszlopba. Ez keltette fel a focista figyelmét, bár orrvérzést ő is szenvedett már el. De legalább megvan a fotó a kedvenc egyiptomi focistájáról, Mohamedről!

KULCSfontosság

Gondolja bele magát a következő szituációba: nehéz napja volt a munkahelyén, ezért úgy dönt, hogy kicsit kényezteti magát munka után. Kipróbál egy új ételt a helyi boltból majd pár perc után érzi, hogy a gyomra el kezd morogni. Futás a buszhoz, gyorsan elindul haza. Közben hideg verejték lepi el. Az érzés mindenkinek ismerős már. Megérkezik végre a küszöbhöz. Gyorsan a kulcsok után kutat, de érzi ezek már az utolsó pillanatok. Megvannak a kulcsok, gyorsan bedugja a zárba és eltekeri majd hirtelen:

Kép a Wroops jóvoltából

Viszont legalább senki nem fog betörni, amíg a szomszédnál van WC-n… Legközelebb masszívabb anyagból érdemes kulcsot készíttetni.

Fáradt lábak

Lehet, hogy újra szemvizsgálat lenne esedékes a hölgynél. Osteoporosis-szal és görnyedt háttal látnia kellett volna a feliratokat és inkább állva maradni. Vagy esetleg a következő padig elmenni (a pad előtti felirat: FRISSEN FESTVE).

A kép Rockon Talk jóvoltából

A fekete nadrágra így elkészült egy igazán eredeti “pad” márkajelzés.

Nők

Ha úgy dönt, hogy barátnője lesz, jobb ha megtanul rendszeresen bocsánatot kérni. Olyan dolgokért is felelős lesz, mint a szél irány megváltozása vagy a gravitáció.

A kép Stare Cat jóvoltából

A chat szövege:

  • nő: holnap megyünk edzőterembe?
  • férfi: persze Abby
  • férfi: Baby
  • férfi: ajaj, kezdődik

Micsoda elgépelés! De ha valóban elgépelés volt (Baby – Abby /női név/), miért nagy A betűvel írta? Volt ideje nagybetűre váltani úgy, hogy közben nem olvasta el, melyik betűt nyomta meg? Ezek azok a kérdések, amik miatt annyi egyedülálló férfi van.

Esős nap

Ne legyen rest esernyőt vinni magával. Bár attól még el fog ázni. Inkább egy jó esőkabát ami tetőtől talpig takar. Ha nem hiszi, nézze meg az alábbi fotót:

A kép Capital Bad / Reddit jóvoltából

Amikor a legnagyobb szükség lenne rá, akkor a szél messze viszi és csak a nyelét hagyja meg nekünk.

Furcsa munka

Hála az égnek, hogy senki nincs bent az egyetlen fülkében. Bemegy és végzi a dolgát. Csak néhány perc az egész. Majd fél kézzel a tekercs után nyúl. De az csak gurul, gurul…

A kép Daves4 / Buzzfeed jóvoltából

Még ha van is valaki a közelben, aki visszaadja, érdemes elgondolkozni a tekercs sterilségén. Végig gurult a földön, sokan ráléptek. Mi értelme van egy piszkos valamivel tisztára varázsolni bármit is? Mindig legyen Önnél nedves törlőkendő.

Hulló törmelék

Szent ég! Ezt a csontvázat Pompei romjai között találták meg. Láva és hamu mögötted, hulló törmelék feletted. Fuss, ha tudsz, úgysem jutsz messzire.

A kép I Shot Marvin / Reddit jóvoltából

Attól függ, hogyan akarsz meghalni. Összezúzva vagy megolvasztva? Ne aggódj, az élet megoldja: mind a kettő.

Hagyjuk száradni

Ez a gyerek a kerékpárjával a szokásos utat választotta, majd gyalog távozott. Látszik, ahogy próbálta menteni a helyzetet, de hiábavaló kísérlet volt. Több, mint 10 cm mélyre ásta el magát a friss betonban.

A kép Reckon Talk jóvoltából

Most ezt az egész szakaszt újra kell csinálni. Ki ne találkozott volna már út közepén elakadt biciklivel. Vajon a munkások mit szóltak, amikor meglátták az elsüllyedt biciklit? Valószínűleg kaszát-kapát eldobtak és levonultak.